Diner
Homemade & top kwaliteit
De buffetten en diners worden met zorg in onze eigen keuken samengesteld en bestaan uit verse ingrediënten van top kwaliteit. Wij verzorgen buffetten en diners op maat zodat deze geheel aan uw persoonlijke wensen voldoen. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar een nauwe samenwerking zodat wij samen met u uw buffet of diner kunnen samenstellen. Ook is er de mogelijkheid voor een ‘walking dinner’ waarbij u in informele sfeer kunt genieten van diverse kleine gerechten die wij elk halfuur zullen serveren. In de zomer is het ook heerlijk om op ons terras aan het water te barbecueën.
Hierbij een kleine greep uit onze kaart:
Voorgerechten
Soep van het seizoen
Ambachtelijke rundercarpaccio
Met kappertjes, pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Een bonbon van gerookte zalm
Gevuld met garnalen geserveerd met saffraan mayonaise op een bedje van rucola
Rouleau van gerookte zalm
Geserveerd met rivierkreeftjes en een vleugje geitenkaas
Caesar salade
Little gem, gebakken kipfilet, Parmezaanse kaas, ei, croutons en een dressing
Salade Chevre Chaud
Lauwwarm huis gepaneerde geitenkaas met een vleugje honing. Geserveerd met een frisse sla melange begeleidt met krokante walnoten en een Aceto Balsamico dressing
Garnalen cocktail
Verse Noorse garnalen op knapperige little gem sla met een huisgemaakte “Jack Daniels” cocktail saus
Hoofdgerechten
Varkenshaas
Geserveerd met een champignonroomsaus
Poulet au Vin
Malse kipfilet in een witte wijnsaus
Kipsaté
Malse kipfilet geserveerd met satésaus, atjar, kroepoek en gedroogde uitjes
Getrancheerde malse biefstuk van de plaatselijke slager
Geserveerd met een pepersaus
Tournedos
Mooiste stukje rundvlees, medium gebakken en geserveerd met een rode Portsaus
Zalm
Op lage temperatuur gegaarde zalmfilet met een Hollandaise-dragon saus
Kabeljauw
Kabeljauw skrei geserveerd met een groene kruidensaus
Zeebaars
Op de huid gebakken met een crème van pompoen, gewokte paksoi en een kreeftensaus
Lasagne
Vegetarische lasagne met een traditionele Italiaanse tomatensaus, verse spinazie gemengd met ricotta
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en salades
Desserts
Panna cotta
Zachte Italiaanse pudding met een zachte smaak van witte chocolade, met een bolletje vanille-ijs
Stroopwafel dessert
Stroopwafelparfait met een shotje stroopwafellikeur
Crème brûlée
Met een bolletjes vanille-ijs gepresenteerd op een kletskopje
Coupe de Rank
Coupe met vanille, aardbei en pistache-ijs en slagroom
Kaasplankje
Diverse soorten kaas geserveerd met notenbrood en vijgen chutney
Voor de prijzen van de diverse diners en buffetten kunt u de brochure aanvragen. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@evenementenlocatiederank.nl
Klaar om uw bijeenkomst, vergadering, diner of feest in te plannen?
Neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.